"Stay a week or a weekend in our beautiful finnish archipelago"

Monipäivä retket

 
DJI_0242.JPG

SAARISTON

ERÄMAA

KOKEMUS

DJI_0153_edited.jpg

BRÄNNSKÄR

SAARISTO

VIIKONLOPPU

adventures in the finnsih archipelago

SAARTEN

KESKELLÄ
AKTIVITEETTI

SEIKKAILU

IMG_0904.JPG

KOE JA NÄE SUOMEN

SAARISTO

Etsitkö ainutlaatuista erämaa kokemusta Turun hiljaisessa saaristossa. Toiveidesi mukaan voit valita joko jännityksellisemmän tai rentoututtavamman matkan. Tarjoamme päivittäin monipuolisen ohjelman josta jokainen löytää jotain itselleen sopivaa. Viikon aikana tulet asumaan keskellä saaristoa ja näinä päivinä tulet pääsemään todella lähelle luontoa. Kaikki ohjelmamme/aktiviteetimme ovat ammattioppaiden vetämiä, jotka tuntevat alueen. Sinulla on mahdollisuus oppia melonnan, purjehduksen ja monien muiden ulkoilmaaktiviteetin perusteet. Kajakissa vietetty aika voi viedä oppimasi taidot seuraavalle tasolle. Veneilyretket saariston ympäri ansiosta pääset näkemään millaista elämää saaristossa on.

 

LUE LISÄÄ

  350 € / person 

2 days /

Guided TOUR

All inclusive

Aktiviteetti Taso:

Kohtalainen

Saaristoviikonloppuun mahtuu sekä rentoutumista että seikkailua. Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus kokea Suomen saariston luontoa. Meillä on koko saari tukikohtana ja pienten tutkimusretkien aikana lähelle oleviin saariryhmiin saat hyvän kuvan meidän 80000 saarten saaristosta. Tarjoamme maukkaita ja terveellisiä aterioita, tuomme sinut mukaan autenttisiin ulkoiluelämyksiin ja lämmitämme sinulle illaksi perinteistä saunaa. Pese ja huolla sekä kehosi että sielusi hikisten ja hauskojen Viikinki pelien jälkeen. Kerrotaan tarinoita leiritulen äärellä!

 

 

LUE LISÄÄ

Aktiviteetti Taso:

Kohtalainen

  490 € / person  

3 days /

Guided weekend

All inclusive

Vietämme neljä päivää yhdessä vieden sinut suoraan saariston keskeisiin osiin. Näiden neljän päivän aikana tulet kokemaan suomalaisen saariston ja saaristo elämän. Ajan vietämme ulkona ympäristöämme tukien. Tulet myös oppimaan melonnan perusteet sekä kokemaan purjehdusta perinteisillä puuveneillä. Etsitpä sitten seikkailua tai rauhaa, löydät sen ympäristöstä meren ja saarien ympäröitynä. Meidän ammattitaitoiset oppaat vievät sinut juuri sinne missä sinun tarvitsee olla. Sinun tarvitsee vain keskittyä nauttimaan paikallisesta ja herkullisesta ruuasta, puhdistamaan kehosi ja sielusi saunassa tai vain uppoutua hyvään kirjaan meren äärellä.

LUE LISÄÄ

Aktiviteetti taso:

Kohtalainen/ Haastava

  840 € / person  

4 days /

Guided weekend

All inclusive

Vieraile Suomen ja sen 50 000 pienten saarien parissa. Kulttuuria, historiaa, majakoita ja erämaa-aktiviteetteja. Anna meidän näyttää ja muodostaa sinulle käsitys elämisestä saaristossa. Saat mahdollisuuden asua viikon ajan saariston keskellä ja viettää nämä seitsemän päivää aivan luonnon äärellä. Tulemme kokemaan Suomen saariston moottori - ja purjeveneellä, meloen, pyöräillen, vaeltaen, mutta myös saariston hyvin rakennetulla julkisen liikenteen ja lauttojen avulla. Nauti saariston rauhallisuudesta sillä aikaa kun valmistamme sinulle herkullista ja paikallista ruokaa, mindfulness-harjoituksia sekä rentoutumista luonnossa, joka auttaa lataamaan akkujasi ja saamaan uutta energiaa.

LUE LISÄÄ

  1620 € / person 

7 days /

Guided week

All inclusive

Aktiviteetti Taso:

Kohtalainen

"If you have less time you can join our 3 hours kayaking adventure or another of our day tours"

Päiväretkemme

archipelago tours

PÄIVÄRETKI

NAUVOSTA TAI BRÄNNSKÄRISTÄ