top of page

Meidän tarina

Aloimme kehittää  sellaisia ​​seikkailuja, joita halusimme itse kokea.

Halusimme luoda jotain, mihin koko maailma voisi osallistua​.

 

Muutaman opiskeluvuoden jälkeen kaksi lapsuudenystävää lähti yhdessä toteuttamaan unelmiaan, jotka syntyivät jo heidän nuoruusvuosinaan. He yhdistivät kaiken oppimansa tiedon ja työkalut ja alkoivat rakentaa ja kehittää mielestään parasta tapaa kokea paikka, jota he pitävät yhtenä maan kauneimmista, nimittäin Suomen saaristo.

 

Vuonna 2013 he perustivat Living Archipelago -yhtiön, ja siitä päivästä lähtien he ovat rakentaneet perustaa, jonka päällä seistä. He ovat avanneet ihmisille ympäri maailmaa mahdollisuuden nauttia ja kokea Suomen saaristoa. He kunnioittavat saaristoa ja sitä, kuinka asiat ovat saaristossa aina olleet, mutta he ovat kiinnostuneita myös nykyaikaisista elämäntavoista. Heillä on nyt kaikki, mitä tarvitaan näiden seikkailujen toteuttamiseksi. Kaikkien aktiviteettien varusteet, käsintehdyt hirsimökit ja paikallinen kokki, joka valmistaa ateriat heidän omassa ravintolakeittiössään, tekevät Brännskäristä ainutlaatuisen paikan.

"Olemme ryhmä luontoa rakastavia oppaita ja haluamme nyt kutsua sinut mukaan tähän ylelliseen seikkailuun."

IMG_20180508_105409_213.jpg

Linus Söderlund

Yrittäjä & Erämaa opas

  • Facebook
  • Instagram
IMG_0590_edited_edited.jpg

Simon Strömsund

Yrittäjä & Näyttämötaiteen ohjaaja

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Kestävyys ja kunnioitus

Saariston historian, kulttuurin ja luonnon vaaliminen on aina ollut liiketoimintamme ja filosofiamme ytimessä. Varmistamme, että toimintamme ja vieraamme vaikutukset ympäristöömme ovat positiivisia. Meille tärkeä tavoite on innostaa vieraamme viettämään enemmän aikaa ulkona, ymmärtämään saariston toimintaa ja toimimaan paremman yhteiskunnan ja luonnon hyväksi.

Tuemme paikallista yhteisöämme kaikilla mahdollisilla tavoilla. Hyvä kommunikaatio ja yhteistyö maanomistajien, muiden ympärillä olevien pienten yritysten ja paikallisen väestön kanssa on meille erittäin tärkeä asia. Siksi käytämme yrityksessämme laajasti paikallisia palveluita ja tuotteita. Suosittelemme niitä myös vieraillemme.

bottom of page