top of page

BRÄNNSKÄR

Brännskär on vanha kalastajatila, jolla on pitkä historia sekä kalastuksessa että veneenrakentamisessa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme kehittäneet Brännskäristä aktiivisen saaristosaaren. Täältä löydät vierasvenesataman, perinteiset hirsimökit, kahvila-ravintolan, puulämmitteisen saunan, monipuolista luontoa sekä monia ulkoilma-aktiviteetteja, joita voit kokeilla.

Vaikka Brännskär sijaitsee ulkosaariston laidalla, lähellä kaunista Turkua, pääset Brännskäriin nopeasti sekä juna- tai linja-autoasemalta että lentokentältä. Brännskärillä haluamme luoda rauhallisuuden tunteen, joka auttaa unohtamaan arjen stressin. Kun seisot jääkauden muokkaamilla pyöreillä kallioilla ja katsot horisonttia kohti, on helppo nähdä, kuinka paljon tilaa on liikkua ja kuinka paljon raikasta ilmaa on hengittää.

Vieraamme asuvat mökeissä, joiden ympärillä kasvaa lämmin ja suojaava mäntymetsä, ja mökit on myös rakennettu samalla paikalla kasvaneesta puusta. Saaristo ei vain tarjoa mahdollisuuksia, vaan meidän on myös huolehdittava siitä sekä hoidettava sitä, jotta saaristo selviytyy. Saaristomme on todella ainutlaatuinen, minkä takia se ansaitsee kaiken mahdollisen ajan ja huolenpidon!

bottom of page