Living Archipelago AB, toimitusehdot ja tietosuojakäytäntö.

 

Nämä ovat Living Archipelagon toimitusehdot ja tietosuojakäytäntö. Rekisteröitymällä toimintoihin hyväksyt seuraavat ehdot.

MAKSUEHDOT

Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tarjotun matkan/seikkailun sisältöön ja ehtoihin. Jos asiakas löytää epäselviä tietoja tai virheitä tiedoissa, hänen on ilmoitettava siitä Living Archipelagolle ennen maksun suorittamista. Molemminpuolinen sopimus astuu voimaan, kun asiakastilaus tehdään tai kun Living Archipelagon tarjous hyväksytään. Varaus on virallinen, ja sitova sopimus tehdään, kun asiakas rekisteröi matkan/seikkailun ja Living Archipelago saa maksun matkasta/seikkailusta.

 

PERUUTUSEHDOT

Monipäivä retket (asiakkaan tekemä peruutus)

Osallistujan/asiakkaan tekemä peruutus oikeuttaa hänet takaisinmaksuihin seuraavasti:

• yli 30 päivää ennen matkan alkamista: 100 %:n takaisinmaksu

• alle 30 päivää ennen matkan alkamista: 70 %:n takaisinmaksu

• alle 14 päivää ennen matkan alkamista: 50 %:n takaisinmaksu

• alle 7 päivää ennen matkan alkamista: ei takaisinmaksua

Yhden päivän retket (asiakkaan tekemä peruutus)

Osallistujan/asiakkaan tekemä peruutus oikeuttaa hänet takaisinmaksuihin seuraavasti:

• yli 24 tuntia ennen matkan alkamista: 100 %:n takaisinmaksu

• alle 24 tuntia ennen matkan alkamista: ei takaisinmaksua

Jos asiakas äkillisesti sairastuu ja hänellä on esittää lääkärintodistus, on hän oikeutettu 100 %:n takaisinmaksuun matkasta/seikkailusta.

PERUUTUSEHDOT (Living Archipelagon tekemä peruutus)

Sellaisia epätodennäköisiä tilanteita varten, että Living Archipelago joutuu perumaan matkan/seikkailun, suosittelemme, että asiakkaalla on ajankohtainen matkavakuutus. Matkavakuutus korvaa muuttuneet matkasuunnitelmat tällaisissa tilanteissa. Jos olosuhteet jostain syystä pakottavat Living Archipelagon peruuttamaan suunnitellun matkan, he tekevät kaikkensa suunnitellakseen matkan toisella mutta samankaltaisella tavalla. Jos tämä vaihtoehto ei asiakkaalle sovi, matka korvataan asiakkaalle. Niissä olosuhteissa, joissa Living Archipelago ei saa tarpeeksi asiakkaita tai osallistujia seikkailuun/matkaan, on heillä oikeus peruuttaa matka/seikkailu, olla tekemättä tai toteuttamatta sitä. Tällaisissa tilanteissa Living Archipelagon on lähettävä 30 päivää ennen matkan alkamista tieto asiakkaalle. Näissä tapauksissa asiakas saa täyden hyvityksen Living Archipelagon matka-/seikkailumaksuista.

VUOKRAUSEHDOT

Melontavarusteet vuokrataan ainoastaan henkilöille, joilla on tarvittavat tekniset ja turvallisuustaidot melomiseen vaihtelevassa ympäristössä ja luonnossa. Näihin taitoihin lasketaan melontapelastus, ymmärrys sään sekä kylmän veden vaikutuksista, navigoinnin perusteet ja kuinka hallita kajakkia sekä melontatekniikkaa. Kalastusvälineitä, ulkoiluvälineitä ja pihapelejä vuokrataan ainoastaan henkilöille, joilla on ymmärrys välineiden käsittelemisestä vahingoittamatta itseään, muita, itse välineitä tai ympäristöä. Jos et ole varma omista taidoistasi, kysy meiltä ennen vuokrausta. Kaikkien välineiden käyttämiseen tarvittavat perustaidot opitaan matkan tai seikkailun alussa. Asiakas vastaa niistä vaurioista, jotka ovat syntyneet vuokra-aikana, ja hän on velvoitettu vastaamaan mahdollisista korjauskuluista. Laitteet tulee puhdistaa, tyhjentää ja palauttaa niille merkitylle paikoille käytön jälkeen. Living Archipelagolla on oikeus ottaa varustukset asiakkaalta takaisin, jos niitä käytetään väärin tai haitallisesti asiakasta itseään, muita tai luontoa kohtaan.

 

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Living Archipelago AB (me) kunnioittaa asiakkaidemme, vierailijoiden ja tämän verkkosivuston käyttäjien yksityisyyttä. Tämän käytännön (”Tietosuojatiedot”) tarkoituksena on antaa sinulle tietoa käytännöstämme, joka koskee minkä tahansa henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja paljastamista, jotka olemme saaneet sinusta tuotteiden, palveluiden tai verkkosivumme käytön perusteella. ”Henkilökohtaiset tiedot” ovat sinusta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, ja muita epävirallisia tietoja, jotka ovat linkitettyinä edellä mainittuihin tietoihin. Seuraamme huolellisesti, miten henkilökohtaisia tietoja käytetään ja jaetaan. Käytämme henkilökohtaisia tietoja kohtuullisella tavalla emmekä myy henkilökohtaisia tietojasi kolmannelle osapuolelle, mutta voimme siirtää nämä tiedot kolmannelle osapuolelle, jos uskomme heidän pystyvän paremmin täyttämään CONSULTATION  tai palvelupyyntösi.

 

KÄYTTÄJÄSISÄLTÖ

Vierailemalla verkkosivustollamme tai käyttämällä tuotteitamme ja palveluitamme hyväksyt tämän tietosuojalausunnon ehdot. Suostut henkilötietojesi käsittelyyn tämän tietosuojalausunnon mukaisesti. Living Archipelago AB voi käsitellä henkilökohtaisia tietoja.

 

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Living Archipelagon keräämät henkilökohtaiset tiedot auttavat meitä oppimaan asiakkaistamme sekä potentiaalisista asiakkaistamme. Käytämme näitä tietoja räätälöidäksemme parempia tuotteita ja palveluita, joita tarjoamme.

 

ASIAKKAAN LÄHETTÄMÄT HENKILÖTIEDOT

Sinusta kerätty henkilökohtainen tieto on ne tiedot, jotka vapaaehtoisesti lähetät meille. Näihin tietoihin kuuluvat muun muassa seuraavat : nimi, postiosoite, verkkosivuston osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite tai muiden viestien sisältämät tiedot, jotka lähetät meille tai jaat kanssamme.

 

TEKNOLOGIAN AVULLA KERÄTYT HENKILÖTIEDOT

Kun vierailet verkkosivustollamme, sinusta voidaan passiivisesti kerätä tiettyjä tietoja, kuten IP-osoitteesi, selaintyyppisi sekä se, mitä käyttöjärjestelmää käytät. Käytämme myös evästeitä ja navigointidataa muodossa Uniform Resource Locators (URL) kerätäksemme tietoa vierailusi päivämäärästä ja ajasta, siitä, mitä etsit ja mitä etsimäsi ratkaisut olivat, mutta myös siitä, mitä tietoja katsoit. Tämän tyyppistä tietoa keräämme, jotta voimme kehittää ratkaisujamme ja tuotteitamme enemmän sinulle sopiviksi. Tavallisesti käytämme henkilötietoja tilaamiesi tuotteiden ja palvelujen toteuttamiseksi, kysyntään ja kysymyksiin vastaamiseksi, tilausten käsittelyyn, tarjouspyyntöjen helpottamiseen tai asiakkaillemme tarjottavien palveluidemme parantamiseksi. Emme jaa henkilötietojasi muille yrityksille, ellemme usko, että he pystyisivät paremmin täyttämään toiveesi ja palvelupyyntösi. Jaamme tietoja ainoastaan niissä tapauksissa, joissa meidän täytyy, jotta pystymme toteuttamaan asiakkaamme tilaamat palvelut ja tuotteet, sekä niissä tapauksissa, joissa toinen yritys vastaa jostakin meidän tarjoamastamme palvelusta tai tuotteesta.

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTO

Emme myy henkilötietoja kolmansille osapuolille. Saatamme kuitenkin joutua siirtämään tietosi kolmannelle osapuolelle, jos uskomme sen pystyvän paremmin täyttämään toiveesi tai palvelupyyntösi. Voimme joutua palkkaamaan kolmannen osapuolen rakentamaan meille ratkaisuja, ja siinä yhteydessä saatamme joutua siirtämään heille välttämättömät henkilötiedot, jotka olet lähettänyt meille, saadaksemme tarvittavan ratkaisun. Käytämme myös kolmansia osapuolia hallitsemaan ja tallentamaan henkilökohtaisia tietojasi sekä käsittelemään meille suorittamasi maksut. Yleensä nämä osapuolet eivät ole oikeutettuja käyttämään henkilökohtaisia tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin pyydettyjen palvelujen tarjoamiseen. Jos toinen yritys ostaa toimintamme ja varamme, ovat henkilötiedot sen hallussa, jolloin sillä on velvollisuus ja oikeus käyttää henkilötietoja kuten tässä tietosuojalausunnossa on mainittu. Voimme paljastaa henkilökohtaisia tietojasi, jos uskomme vilpittömästi, että tällainen paljastaminen on välttämätöntä (a) sovellettavan lainsäädännön noudattamiseksi tai oikeus- ja optiohaasteisiin vastaamiseksi tai (b) suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme ja omaisuuttamme tai suojellaksemme sivustomme käyttäjiä tai asiakkaidemme sivustoja.


LINKIT MUILLE VERKKOSIVUILLE
Kotisivuillamme on linkkejä jollekin toiselle kotisivulle, ns. kolmansille osapuolille luomiimme verkkosivustoihin, kolmansille osapuolille ylläpitämiimme verkkosivustoihin ja portfoliomme verkkosivustoihin. Meillä ei ole hallintaa näihin ulkoisiin sivustoihin, emme tarkista niitä emmekä voi olla vastuussa näistä ulkoisista sivustoista tai niiden sisällöistä. Huomaa, että tietosuojakäytäntömme ehdot eivät koske näitä ulkoisia sivustoja.

TURVALLISUUS

Käytämme kohtuullisia toimenpiteitä henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden ylläpitämiseksi. Siitä huolimatta tekniset virheet ovat mahdollisia. Mikään yritys, mukaan lukien me, ei täysin voi poistaa henkilökohtaisiin tietoihin liittyviä turvallisuusriskejä. Jokaisella asiakkaalla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä tallennetaan. Tallennettuja tietoja, tietojen korjaamista tai poistamista koskevat pyynnöt tulee lähettää osoitteeseen info@livingarchipelago.fi. Jos olette asiakkaamme ja käytämme mielestänne tietojanne väärin, pyydämme teitä olemaan meihin yhteydessä. Asiakas voi myös olla yhteydessä valvontaviranomaiseen, Suomen tietosuojavaltuutettuun.

DOWNLOAD PDF